08 519 70 666

Support@inleed.se

Inleed

Inleed tilbyr webhotell, domenenavn og servertjenester for bedrifter og privatpersoner. Vi vil at kundene våre skal være fornøyde med tjenestene vi tilbyr, og det er blant annet derfor vi tilbyr kundene våre daglig telefonsupport. Vi tilbyr dessuten e-post samt live-support via hjemmesiden når telefonsupporten er stengt.

Inleed er et datterselskap av Yelles AB som arbeider med webutvikling og tilbyr programmering, design, annonsering og publisering til hjemmesiden din. Yelles har eksistert på internett siden 2006 og har kunder rundt om i Sverige.

Vi benytter det verdenskjente kontrollpanelet DirectAdmin som benyttes av mange webhoteller verden over. Kontrollpanelet er veldig lett å bruke og gjør det mulig å administrere tjenestene dine fullt ut.

Serverene våre er plassert i våre egne lokaler i Falun og Tällberg. Vi kjører daglig backup på alle webhotellkontoer og lagrer dem på separate servere. Hvis du ikke finner en konto som passer nettopp deg blant pakkene våre, så vær ikke redd for å kontakte oss. Vi ordner det slik at du får den kontoen du ønsker deg.

Vi har F-skatteseddel.
Organisasjonsnummer: SE556931678801

Besøksadresse
Ovabacksgattu 10
79370 Tällberg

Postadresse
Inleed
Box 269
791 26 Falun